Koševo. Moderno namješten dvoetažni stan 135m2

Sarajevo / Sarajevo (Koševo)

767 € ~ 1,503 km
Thumb1
Thumb2
Thumb3
Thumb4
Thumb5
Thumb6
Thumb7
Thumb8
Thumb9
Thumb10
Thumb11
Thumb12
Thumb13
Thumb14
Thumb15
Thumb16
Thumb17

Podaci oglasa

  • Stambena površina: 135.0 m²
  • Broj soba: 4
  • Izgradnja: 1955
  • Zadnja adaptacija: 2005
  • Šifra objekta: 402-1
  • Šifra oglasa: 67782
  • Oglas prikazan: 453
  • Klima uređaj:
  • Oglas objavljen: 18.03. u 7:37
  • Oglas ističe: 28.07. u 0:00

Opis nekretnine:
Izdaje se dvoetažni stan površine 135m2 na prvom spratu manje stambene zgrade u naselju Koševo.
 
Stan je kompletno renoviran 2005. godine sa arhitektonskim projektovanjem te je bitno naglasiti da je stan uredno i redovno održavan. Predmetna nekretnina sastoji se od dvije etaže od čega se na prvoj etaži nalaze dnevni boravak sa kuhinjom a na spratu su smještene spavaće sobe sa kupatilom.
Najbitnija karakteristika predmetne nekretnine je svakako atraktivno naselje, naselje Koševo, u čijoj se neposrednoj blizini nalazi sva infrastruktura potrebna za ugodan i kvalitetan život, a ipak dovoljna udaljenost od svih glavnih saobraćajnica i prometne buke.
 
Bitno je naglasiti da se u blizini stana, nekih cca 200m, nalazi garaža koja se može iznajmiti po cijeni od 100KM.
 
Lokacija:
Stan se nalazi na 1. spratu manje stambene zgrade u ulici Bolnička, naselje Koševo.
 
Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo nekoliko metara nalaze: Arhitektonski fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Fakultet sporta i tjelesnog odgoja, Zelena pijaca Ciglane, Klinički Centar Univerziteta u Sarajevu, Olimpijska dvorana Juan Antonio Samaranch,Olimpijski stadion Asim Ferhatović Hase, Hitna pomoć, Dom Zdravlja, ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, banka, itd.
 
Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo samo minut od zgrade. Redovna autobuska linija Dom Armije – Breka (17) saobraća svakih pet minuta. Iza i ispred stambene zgrade se nalazi zajednički parking prostor.
 
Standard:
Plinsko etažno grijanje. Kamin. Aluminijski radijatori. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja stolarija drvena. Parket u prostorijama. Keramičke pločice u kuhinji i kupatilima. Blindo vrata. Klima. CATV. Interfon. Automatski osigurači.
 
Uslovi:
Minimalno trajanje zakupa 1 godina
Minimalan depozit u visini jedne mjesečne kirije 

Koristeći Oglasio.eu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija

Razumijem