Kc Reg Red Toy Poodles Testirano na zdravlje

Sarajevo / Bratunac

200 € ~ 392 km
Thumb1
Thumb2
Thumb3
Thumb4

Podaci oglasa

  • Šifra oglasa: 218250
  • Oglas prikazan: 24
  • Oglas objavljen: 08.04. u 10:35
  • Oglas ističe: 08.05. u 10:35

Podaci prodavca

Benisa

Mobitel: 7205939976

  • Zlatni član 50+ objavljenih oglasa

Imam na raspolaganju fantastično leglo crvenih Toy Poodle štenaca Kc Registred One curica & boy.

Mama je Nugget, naša crvena toy pudlica kc reg, a tata je Rupert, naša crvena toy pudlica kc reg, oboje su obiteljski ljubimci s izvrsnim prijateljskim temperamentom. Oboje su podvrgnuti opsežnom zdravstvenom testiranju DNK. Obje se mogu vidjeti uz štence u našoj obiteljskoj kući.

Štenci su vjerni tipu pudla i bit će mali i kovrčavi, ne mitare se.

Štenci su odrasli u obiteljskoj kući pa su dobro socijalizirani i navikli na druge pse/mačke i tinejdžere.

Štenci se odbijaju od sise na pro plan mini puppy i dobit će 1. cijepljenje, 2. ako je potrebno, bit će veterinarski pregledani, mikročipirani, očišćeni od crva i pravilno očišćeni od buha. Doći će s punim paketom informacija, kupoprodajnim ugovorom za štene, KC reg papirom, karticom cijepljenja i svim zdravstvenim dokumentima roditelja za mir. 4 tjedna osiguranja i veliki paket štenaca. Također smo vam na raspolaganju za bilo kakvu pomoć.



KC štene pomeranca 1 djevojčica i 1 dječak

Štenci će dobiti komplet za štence s igračkama i hranom, kompletnu KC registriranu dokumentaciju i potvrdu o rodovnici 5 generacija, 5 tjedana osiguranja, puni zdravstveni pregled, mikročip, cijepljenja i dehelmintizaciju.

Ažuriram svoje popise 2 prekrasna štenca pomeranca koji traže novi dom s 5 zvjezdica, ne puno radno vrijeme. Mama je narančasta sable, a tata je bijelac i oboje dolaze iz nevjerojatnih Chiao Li Ya i ruskih linija. Štenci žive u društvenom okruženju s djecom i drugim kućnim ljubimcima.. White guy Cream Girl - & Sable wolf with white markings girla

Koristeći Oglasio.eu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija

Razumijem