AUTO DIJAGNOSTIKA OBD eleven NEXT GEN

Tuzlanski / Tuzla

115 € ~ 225 km

Stanje: Novo

Thumb1

Podaci oglasa

  • Šifra oglasa: 98994
  • Oglas prikazan: 47
  • Oglas objavljen: 08.01. u 19:36
  • Oglas ističe: 11.06. u 13:03

Podaci prodavca

gogo13

Mobitel: 387 61 717 247

  • Bronzani član 5+ objavljenih oglasa

Napomena:
1.Korištenje modula putem bluetootha u vašem automobilu, logiranje na vaš akaunt, rad sa aplikacijom za OBD II eleven su veoma jednostavni i ne zahtijevaju da poznajete kodiranje niti nekakva extra znanja. Međutim nepoznavanje pojmova OS, iOS, Android, bluetooth, sign-in, koji su elementarni za znanje, neće vam se objašnjavati ovdje. Ostalu podršku za potrebne stvari prilikom instaliranja dobićete svakako, uvijek, kada to zatražite. Znači, čovjek se mora malo educirati za rad sa ovom , ne kompliciranom, tehnikom jer nama je vrijeme novac!
Hvala i nadamo se dobroj saradnji sa vama!
2.Rad u root sistemu ECU-a uz pomoć HEX kodova radite na vlastitu odgovornost i samo ako ste stučni za to! Upoznajte se i sa opcijom povratka na default - tvornička podešavanja ako slučajno pogriješite prilikom zadavanja novih opcija i sl.

NextGen (sljedeća generacija) crni modul podržava operativne sisteme Android te iOS. Podržava Audi, WW, Seat, Škoda i Lamborghini i Bentley. U skoroj budućnosti i BMW kao i druge auto brendove.Bolji procesor i vise opcija za pristup.

Funkcoonisanje i korištenje modula je standardno. Ovaj na slici je osnovni modul NextGen i dolazi sa 10 kredita. Krediti se mogu dobiti gledanjem reklama do 5 dnevno i za svaki ulaz u aplikaciju po 1.Takodjer se mogu i kupiti za manji novac, ovisno koliko vam treba. Vičniji kupci koji poznaju programiranje ne trebaju uopće kredite za previđene funkcije.

PRO pack - NextGen sa 10 kredita i licencnim kodom za PRO verziju. (279 KM).
Za korištenje na Android OS, aplikacija se uzima sa Google play-a a za iOS sa App store.
Kupovinom osnovnog modula kasnije možete nadograditi na PRO verziju.

Kako dodati modul u auto:
- Odete na “Setting” (Android) or “Other” (iOS) i izaberete opciju “Devices”
- Pritisnetes “+” ikonu
- Odaberete "OBDeleven 2" opciju iz liste
- Pritisnete "Connect" sa displeja
Izaberite šta želite koristiti na svom OBDeleven spojenom accountu.
Krediti koje eventualno već posjedujete i dalje možete koristiti.
Unošenje potrebnih podataka prilikom logovanja na vaš acc - screenshoot je dat u ostalim slikama proizvoda. Unesite vaš korisnički mail za OBDeleven aplikaciju, password (pazite na mala i velika slova!).
Upozorenje: Websajt i OBDeleven aplikacije tj. su postavljeni na različitim platformama te ne možete koristiti iste pristupne podatke za ove dvije opcije!
Ako je vaša OBD aplikacija povezana sa FB ili Twitterom, možete i preko ove dvije mreže ući na svoj acc.
Dijagnostika vozila radi bez obzira imate li ili nemate kredita, dakle opcije su i dalje tu sve, kreditom se kupuje automatsko reporgramiranje ECUa za otkljucavanje skrivenih opcija vozila.
Pogledajte ovaj video gdje je sve objašnjeno. Normalno, prijethodno ste "skinuli" aplikaciju za odgovarajući OS ( android-Google Play ili iPhone- iOS AppStore) i logujete se na skinutu app sa svojim podacima pa vam je uz licencni kod otvoren sav rad dalje. ( https://www.youtube.com/watch?v=ZoB2cr6Cqvg)!!

Koristeći Oglasio.eu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija

Razumijem